dissabte, 23 de desembre del 2006

Perico Mos Entén

Entrevista a Radio Joventut lo 22 de desembre de 2006

Lo 22 de desembre de 2006, Perico fou lo convidat en directe al programa “Mos Entenem” de Radio Joventut, al 96,3 de la FM.

Què és “Mos Entenem”?

Un programa fet per joves i per als joves de les Terres de l’Ebre perquè, entre natros… sí que mos entenem!
Un programa d’humor sense tabús ni pèls a la llengua, amb reportatges, concursos i entrevistes als DJ’s més punters del territori, grups de música, associacions… però un espai on, sobretot, l’oient és el i la principal protagonista!

Què mos va contar Perico?
Perico va explicar-nos l’origen de Lo Blues del Delta, lo nom de la formació i va convidar-nos a seguir en directe los concerts de la banda. Va fer un repàs de com des del Mississipí podem arribar a l’Ebre —esta historieta que a ell li agrada tant de contar-nos— i va posar-nos sobre la pista dels futurs projectes musicals dels Ricefield.

Finalment, a “la Cara B” de l’entrevista, vam poder descobrir un Perico despullat de prejudicis que va obrir-nos lo cor per a fer-nos descobrir que es fa un taco entre Gran Hermano i Operación Triunfo, desconeix qui és Carlos Latre i considera que Jimenez Losantos és qui fa millor circ, en estos moments. Porta calçotets tipus boxer o pantalonet perquè li agrada que tot bellugue, i no va entrar en terrenys més perillosos perquè estavem en horari infantil.