divendres, 26 de maig del 2006

La Factoria Musical, Cornellà de Llobregat 26/05/2006

Si hi ha una persona que merixque lo reconeixement a crits de la seua tasca en pro de la música de lo nostre país petit, sia cual sia l’estil, qualitat o procedència de los músics que la proposen, este és lo Sebastià.

Seua n’és la iniciativa de donar espai i calendari per a que los grups novells puguen fer lo seu primer directe, i seua n’és l’aposta per a Doctor Ricefield, des de lo primer día.

És en una d’estes activitats organitzades en la Factoria Musical que lo Sebastià mos ha portat Doctor Ricefield a Cornellà.

Compartint cartell amb dues bandes més, i sent lo plat fort de la nit, los Ricefield han fet gala de lo sentit de l’humor més afinat i mos han ofert un directe ple de gags. En un espai reduit, Perico se mos fa més immens i es menja la sala. La seua presència a l’escenari s’ha multipicat, i, avui sí, la compenetració amb la banda ha estat total, deixant-nos esta sensació en acabat, de que encara ne voldríem més.

Això del Blues del Delta comença a prendre cos i mos confirma les bones sensacions que mos va transmetre en la seua presentació a Caldes de Malavella.

J.C.Solà
Nova música, nous arrossos