dissabte, 11 de novembre del 2006

Lo Blues del Delta a l’Ermita de la Pietat, Ulldecona

Diu lo refranyer que “lo blues que neix al Delta del Mississipí, si fa un gran salt des d’anquell costat de l’Atlàntic fins al Delta de l’Ebre, se tornarà Lo Blues del Delta”.

Pos sí xeics!
És aquí on mos podeu vore ben prompte.

Si lo 17 de novembre a Cornellà teniu per sopar Ricefield… lo 18 (a l’endemà mateix), a les terres de l’Ebre, podeu berenar en DrRicefield i així conèixer en primera persona i sentir en lo seu estat més pur Lo Blues del Delta.

Mos acolliran al Bar de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona a les 19:00h dintre del marc del Fòrum Jove del Montsià. Els no tant jovens no patiu que també podeu vindre, entre tots mos camuflarem i d’esta manera podreu sentir i vore lo show dels DrRicefield.

Al Bar de l’Ermita de la Pietat es fan bocates, pizzes, torrades… també es fan dinars i sopars per encàrrec si truques al telèfon 654.161.851 i demanes per la Paqui; però lo 18, a més dels…

  • Entrepans freds al cantó
  • Amanides i menjar ràpid també
  • Entrepans calents i de bon paladar;
  • i lo plat del dia:
  • DrRicefield

Vos esperem a totes i tots esperant que quedeu satisfets i sobretot satisfetes de l’espectacle.
Mos veiem ben prompte.

Avís gastronòmic: si realment no fa falta, no porteu bocata pel berenar, és feo, i los bocates de la Paqui són los millors de tota l’Ermita. Pels que ja sou feos i gorreros, procureu gorrejar lo sopar als jovens del Fòrum encara que això sigue més feo que pegar a un pare.

Nota: lo concurs de truita de pataca que havíem promès en l’anterior bolo queda post-posat fins a nova convocatòria.